Simona Halep și-a nominalizat favorita pentru finala de la Roland Garros

Simona Halep și-a nominalizat favorita pentru finala de la Roland Garros

Fosta campioană de la Roland Garros în 2018, românca de pe locul 3 mondial WTA, Simona Halep spune că are o favorită certă pentru finala din acest an de pe zgura pariziană.

Sâmbătă de la ora 16 va avea loc meciul dintre Barbora Krejcikova și Anastasia Pavlyuchenkova, meci LIVE pe SpotMedia.ro, fază cu fază.

Halep nu a jucat anul acesta la RG din cauza accidentării la gamba stângă de la Roma, iar acum spune că deși nu a urmărit foarte multe jocuri de la acest turneu, o dorește învingătoare pe rusoaică:

ADVERTISING

Mats Wilander a analizat jocul Simonei Halep pe iarbă și spune de ce are nevoie românca pentru a triumfa din nou la Wimbledon

”Nu prea m-am uitat la Roland Garros, cred că în total vreo 2 ore, dar mă bucur pentru jucătoarele care joacă finala. Au muncit toată viață pentru asta. Cred că Anastasia chiar merită să câștige ea trofeul, am jucat împreună încă din perioada junioratului”, puncta campioana din România în cadrul unei conferințe de presă.

Anastasia Pavlyuchenkova vs Barbora Krejcikova Roland Garros 2021 Final | PREVIEW

Pavlyuchenkova a făcut mai multe surprize în cadrul turneului disputat pe zgura din capitala Franței, trecând de exemplu de ambele mari sportive din Belarus, Aryna Sabalenka (Belarus, 4 WTA) și Victoria Azarenka (Belarus, 16 WTA).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Finala va fi transmisă de către televiziunea EuroSport. Cele două sunt locurile 32 și 33 WTA, iar pentru oricare din ele ar fi primul trofeu de Grand Slam din carieră.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cele mai interesante recorduri și statistici după meciul de deschidere de la EURO 2020 dintre Italia și Turcia

Rafa Nadal a suferit abia a treia sa înfrângere din carieră la Roland Garros, după un meci de poveste cu marele său rival Novak Djokovici

Primăria Sectorului 4 îi va despăgubi pe cei cărora furtuna de vineri seara le-a avariat mașinile. Ce trebuie să faceți

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!