Primăria Sectorului 4 îi va despăgubi pe cei cărora furtuna de vineri seara le-a avariat mașinile. Ce trebuie să faceți

Primăria Sectorului 4 îi va despăgubi pe cei cărora furtuna de vineri seara le-a avariat mașinile. Ce trebuie să faceți

Primăria Sectorului 4 a anunțat că îi va sprijini în recuperarea banilor la care au dreptul pe cei cărora le-au fost avariate mașinile din cauza furtunii care a creat probleme în București vineri seara.

”Cetățenii Sectorului 4 care în urma furtunii violente de ieri după-amiază au suferit pagube la autoturisme vor fi sprijiniți în procedura de recuperare a daunelor pe care ploaia și vântul puternic le-au produs mașinilor parcate pe domeniul public.

Toți proprietarii de mașini aflați în această situație se pot adresa Primăriei Sectorului 4, care în funcție de specificul fiecărei situații, va identifica soluții pentru acoperirea costurilor de reparații a autovehiculelor avariate” se arată într-un comunicat transmis de instituție redacției Spotmedia.ro.

ADVERTISING

Bucureștenii păgubuți ”sunt rugați ca începând de luni, 14 iunie, orele 08.00, să apeleze call-center-ul Primăriei Sectorului 4 la numărul de telefon 021.9441, iar operatorii le vor explica pașii ce trebuie parcurși pentru întocmirea dosarelor de despăgubire”, a mai transmis instituția.

Reamintim că, în urma ploii torențiale căzute ieri după-amiază și din cauza vântului puternic, mai mulți copaci din sectorul 4 au fost doborâți la pământ blocând chiar și accesul pe anumite străzi din sector.

ADVERTISING

Primăria transmite, însă, că, între timp a deblocat toate problemele.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇