Simona Halep riscă serios să rateze Roland Garros 2021: "Este destul de grav"

Simona Halep riscă serios să rateze Roland Garros 2021: "Este destul de grav"

Simona Halep a venit cu noi precizări despre accidentarea la gambă suferită la Roma.

Tenismena noastră spune că accidentarea „este destul de gravă” și că va avea nevoie de cel puțin trei săptămâni pentru a reveni.

Șansele de a participa la Roland Garros 2021 sunt destul de mici, după cum ea precizează, iar obiectivul este recuperarea completă până la Olimpiadă.

"Am o mică ruptură la gambă, profundă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare. După ce se retrage hematomul, trebuie să mai fac o investigație, să-mi spună exact. Trei, patru, cinci săptămâni, cam așa! Este destul de grav, nu mă așteptam, bineînțeles, dar o iau ca atare și merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură și apoi am simțit o durere foarte mare. Mereu mă recuperez în țară, am încredere în medicii pe care îi am și e cel mai bine să fii acasă în momentele astea", a spus Simona la sosirea pe Aeroportul Otopeni, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

"Sezonul se complică total! Nu pot să joc, nu pot să mă mișc. Va fi o perioadă destul de dificilă. Moral sunt bine și accept ceea se întâmplă. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă. Sunt mici șansele să particip la Paris, bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare. Mai am câțiva ani în față, bine că s-a întâmplat asta acum și nu s-a întâmplat pe la 25 de ani. Sper să se mai întâmple peste vreo zece ani, dacă voi mai juca", a adăugat Simona.

Roland Garros 2021 începe pe 30 mai.

Simona Halep s-a accidentat la gamba stângă în setul doi al meciului cu Angelique Kerber, din turul doi al turneului de la Roma.

ADVERTISING

Sportiva noastră a abandonat meciul și a părăsit terenul ajutată de Darren Cahill și Angelique Kerber.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!