Simona Halep clarifică relația cu Patrick Mouratoglou: "Am putut afla adevărul"

Simona Halep clarifică relația cu Patrick Mouratoglou: "Am putut afla adevărul"

Simona Halep a clarificat relația pe care o are cu Patrick Mouratoglou după ce în presă au apărut numeroase speculații pe acest subiect.

Sportiva noastră a afirmat că francezul a fost alături de ea în toată perioada suspendării, deși acesta nu s-a manifestat public.

"Am primit scrisoarea de la ITF în care mi se spunea că am fost testată pozitiv cu o cantitate extrem de scăzută de roxadustat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost un mesaj lui Patrick Mouratoglou, antrenorul meu, să-l întreb dacă am înțeles bine că testul meu de urină a fost pozitiv. Din acel moment, am putut conta pe ajutorul lui. Pentru că a fost lângă mine la fiecare pas, am putut afla adevărul", a spus Simona Halep pentru Tennis Majors.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!