Simona Halep a sărbătorit titlul de la Praga într-un mod...neobișnuit

Simona Halep a sărbătorit titlul de la Praga într-un mod...neobișnuit

Simona Halep, fosta lidera mondială WTA, și-a ținut promisiunea făcută înaintea finalei de la Praga, pe care duminică a câștigat-o în dauna Elisei Mertens, aceea de a sări în cel mai mare râu din Cehia dacă ia trofeul.

Ce urmează pentru Simona Halep după triumful de la Praga. Va merge sau nu la US Open?

Cum acest lucru s-a întâmplat după 6-2, 7-5, în ultimul act cu sportiva din Belgia, tenismena din Constanța nu a mai avut de ales și a făcut o mică baie în Vltava, cel mai mare râu din capitala pragheză.

ADVERTISING

“Am promis ieri că sar dacă voi câștiga, așa că…“, a ținut să imortalizeze acest moment pe pagina sa de Facebook, dubla campioană de Grand Slam.

Halep a cucerit la Praga al 21-lea trofeu din carieră, iar acest obicei de a face o mică baie după un trofeu câștigat în tenis nu este unic. Rafa Nadal a făcut acest lucru de 11 ori la Barcelona, numărul titlurilor sale acolo, iar Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992.

Simona Halep, declarații pentru SpotMedia.ro după titlul câștigat la Praga: Ce spune despre victorie și ce a discutat cu Darren Cahill

ADVERTISING
Simona Halep's Champions Prague Open 2020

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!