Ce urmează pentru Simona Halep după triumful de la Praga. Va merge sau nu la US Open?

Ce urmează pentru Simona Halep după triumful de la Praga. Va merge sau nu la US Open?

Simona Halep a triumfat la Praga, în primul său turneu oficial WTA de la lunga pauză provocată de pandemia de coronavirus, iar acum e nevoită să ia o decizie în legătură cu participarea sa la turneul de Mare Șlem de la Flushing Meadows.

În capitala Cehiei, Halep a trumfat pentru a 21-a oară în carieră într-un turneu WTA, scor 6-2, 7-5, în finala cu Elise Mertens din Belgia. A fost a patra victorie directă în meciurile cu sportiva de pe locul 22 WTA.

Presa internațională despre succesul Simonei Halep în turneul WTA de la Praga

ADVERTISING

După acest trofeu, Halep va lua decizia luni dacă va merge sau nu la US Open, turneu de Mare Șlem care va avea loc la New York în perioada 31 august – 13 septembrie.

Simona se teme să meargă în SUA pe motivul riscurilor cauzate de pandemia de coronavirus, așa că este de așteptat ca ea să nu meargă acolo, urmând să se concentreze pe turneele din Europa, la Roma și Roland Garros mai exact.

Simona Halep se apropie de locul 1 în clasamentul mondial WTA

Daca nu va merge în SUA, Halep va merge la dubla de mai sus, Roma și French Open, prima între 21-27 septembrie, iar turneul de Mare Șlem din Paris are loc intre 27 septembrie și 5 octombrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Maria Sharapova's stunning Grand Slam return! | vs Simona Halep | US Open 2017 Round 1

Citește și alte știri interesante despre Simona Halep pe SpotMedia.ro, sursa numărul 1 de informare în legătură cu noutățile despre super campioana noastră:

Simona Halep, declarații pentru SpotMedia.ro după titlul câștigat la Praga: Ce spune despre victorie și ce a discutat cu Darren Cahill

Cum explică Elise Mertens eșecul suferit în fața Simonei Halep la Praga

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!