Presa internațională despre succesul Simonei Halep în turneul WTA de la Praga

Presa internațională despre succesul Simonei Halep în turneul WTA de la Praga

Succesul Simonei Halep la turneul WTA de la Praga, acolo unde a pierdut doar două seturi, și acestea în primele două runde, a atras atenția și întregii prese internaționale.

Românca dublă campioană de Mare Șlem la Roland Garros și Wimbledon a fost lăudată în prima fază chiar de site-ul oficial al celor de la WTA, care puncta despre româncă faptul că s-a întors în stil de mare campioană: ”Favorita numărul 1 de la Praga a revenit în circuitul WTA în stil de mare campioană și i-a administrat o înfrângere lui Elise Mertens, pentru a patra oară în carieră, scor 6-2, 7-5.

ADVERTISING

Simona Halep cucerește trofeul WTA de la Praga, în primul turneu la care a participat după pandemie

Sportiva din Constanța se poate lăuda că a închis perioada de dinainte de pandemie cu turneul de la Dubai, iar acum redeschide tenisul mare cu trofeul de la Praga. Singurele emoții pentru ea au fost în primele două tururi, când în prima fază a ratat 6 mingi de meci, cu Polona Hercog, iar în meciul doi a pierdut primul set la Barbora Krejcikova”, se arată în analiza făcută de cei de la wtatennis.com.

ADVERTISING

Mai departe, cei de la cunoscutul cotidian francez L'Équipe i-au dedicat Simonei un amplu material după această victorie, în care au notat, printre altele, faptul că Halep se încoronează cu stil campioană în Cehia:

”Numărul 2 mondial WTA a câștigat primul trofeu la care a participat după pauza provocată de pandemia de coronavirus, un trofeu care a însemnat al 21-lea din cariera sa. Cam o oră și jumătate a rezistat doar Mertens, care a fost o reală problemă pentru româncă doar în setul secund. Halep va da un răspuns ferm luni în legătură cu participarea sa la US Open, de acolo de unde deja s-au retras Barty, Svitolina, Bencici, Nadal sau Andreescu.

ADVERTISING

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

Simona Halep, declarații pentru SpotMedia.ro după titlul câștigat la Praga: Ce spune despre victorie și ce a discutat cu Darren Cahill

Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!