Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis la aproape o lună după accidentarea suferită la Roma.

Tenismena noastră dezvăluie că a fost foarte supărată când a aflat că va rata turneul ei favorit, Roland Garros, dar că în timp s-a împăcat cu gândul și acum se declară pregătită pentru ce urmează.

"Primele mele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt că am stat departe de teren mai mult deoarece mi-a lipsit atât de mult să joc. Dar această perioadă a fost foarte bună pentru că mi-am dat seama de ceea ce simt pentru tenis și când nu pot juca. Iubesc acest sport, iar acum realizez de ce timp de atât de mulți ani am trăit pentru el și mă bucur să fiu un sportiv profesionist.

ADVERTISING

Desigur, nu este ușor să fii acolo, devii epuizat mental și emoțional, iar acum îmi dau seama cât de puternică am fost. Când te accidentezi înaintea turneului tău favorit, unde ai jucat cel mai bun tenis al tău și ai concurat timp de 10 ani non-stop, te simți tristă și te întrebi "de ce mi se întâmplă mie asta?". După câteva săptămâni am înțeles că s-a întâmplat pentru mine. Așa că vreau să înfrunt fiecare încercare care vine. Nu știu dacă sunt complet recuperată fizic, dar știu că sunt pregătită să înfrunt ceea ce urmează. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături la fiecare pas din acest drum", a scris Simona pe rețelele de socializare.

My first hit after 3 and a half weeks. It feels like I've been away a lot longer because I missed playing so much. But...

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 5 iunie 2021

Wimbledon (28 iunie - 11 iulie) este următorul turneu la care Simona Halep este programată să participe.

ADVERTISING

Sportiva noastră a suferit, luna trecută, o dublă ruptură musculară în meciul cu Angelique Kerber, din cadrul turului doi al turneului de la Roma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!