Replica oferită de Serena Williams cu privire la fostul său antrenor Patrick Mouratoglou

Replica oferită de Serena Williams cu privire la fostul său antrenor Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, i-a fost alături Serenei Williams timp de peste zece ani, dar a preferat să termine colaborarea cu marea campioană americană a tenisului mondial, cu 23 de titluri de Mare Șlem la activ.

Aflată într-o conferință de presă, Serena Williams a fost întrebată și despre acest subiect, despre cum se simte în circuit fără fostul său antrenor francez, cu care a colaborat din 2012.

"Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la asta. Nici nu știu. Mă simt bine. Mă simt minunat. Și nici măcar nu m-am gândit la asta", a spus aceasta la conferința de presă de la All England Club.

Serena Williams Pre-Tournament Press Conference | Wimbledon 2022

Williams, aflată în afara top 1200 WTA, a primit un wild-card la Wimbledon, iar în circuit a revenit deja la Eastbourne, acolo unde a jucat dublu alături de Ons Jabeur, Tunisia, 3 WTA.

ADVERTISING

De șapte ori a triumfat Serena la Wimbledon, iar ultimele trei trofee sunt cucerite alături de Patrick Mouratoglou, despre care presa a vorbit că nu s-a despărțit în relațiile cele mai calde de jucătoarea de tenis din Statele Unite.

Culmea, Simona și Serena se pot întâlni în sferturile de finală, dacă până acolo cele două își câștigă meciurile de pe tablou la Wimbledon, aceasta putând fi reeditarea finalei din 2019.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!