Patrick Mouratoglou dezvăluie discuția pe care a avut-o cu Serena Williams, înainte de a deveni antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou dezvăluie discuția pe care a avut-o cu Serena Williams, înainte de a deveni antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep încă de la începutul lunii aprilie, iar deja cei doi au avut un prim turneu definitivat împreună, cel de la Madrid, unde sportiva noastră a fost eliminată în sferturi.

El a trebuit întâi să poarte o discuție cu fosta sa elevă, marea campioană americană Serena Williams, căreia i-a fost alături la cucerirea a zece trofee de Grand Slam, în 12 ani.

Francezul a mărturisit că a existat o discuție între cei doi, înainte de parafarea contractulul cu Halep: ”Mi-a lipsit tenisul foarte mult. Să antrenez este pasiunea vieții mele, este meseria vieții mele. Iar când m-am dus să o văd pe Serena pentru a discuta, înainte de a începe cu Simona, asta i-am spus, că e dificil ca eu să nu lucrez.

Deci da, mi-a lipsit mult antrenoratul. Sincer, de când am revenit și o antrenez pe Simona, nu pot fi mai fericit de atât pentru că antrenez din nou. Este o satisfacție incredibilă pentru mine în a face această meserie. E incredibil!”, a declarat reputatul tehnician, conform Tennis World.

ADVERTISING

Williams a rămas la 23 de titluri de Grand Slam și încă nu a revenit în acest an în circuitul WTA. Se așteaptă o astfel de decizie pentru Wimbledon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!