Ruptură între Serena Williams și Mouratoglou, după ce acesta a început să lucreze cu Simona Halep? „A întrerupt brutal relația”

Ruptură între Serena Williams și Mouratoglou, după ce acesta a început să lucreze cu Simona Halep? „A întrerupt brutal relația”

Tehnicianul francez Patrick Mouratoglou, fostul sau actualul antrenor și al Serenei Williams, lucru încă necunoscut, dar în mod cert noul antrenor din prezent al Simonei Halep, pare să fi ajuns la o ruptură în relațiile cu marea campioană americană a tenisului mondial.

Noua colaborare dintre Halep și Mouratoglou a fost parafată la începutul lunii aprilie și se pare că de atunci încoace Mouratoglou nu se mai află în cele mai bune relații cu Serena Williams, vădit deranjată de această colaborare între francez și Simona.

ADVERTISING

Cel puțin asta crede fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai, cel care a fost alături de româncă la începutul carierei, între 2008 și 2012: „Eu am spus la început că au 40% șanse de reușită. Acum șansele ca acest cuplu să meargă mai departe au crescut la 60-70%. În condițiile în care Serena Williams a întrerupt brutal relația cu Mouratoglu. A rupt comunicarea”, a declarat Tomai la DigiSport Matinal, o emisiune de la DigiSport TV.

Cu Mouratoglou la timonă, Halep a câștigat clar două partide la Madrid la turneul Masters de 1000 de puncte, una chiar cu Paula Badosa, locul 2 mondial WTA: ”Simona are un respect deosebit pentru cei la care ajungi greu și care costă, se lasă pe mâinile lor. Poate e involuntar. Când ea vede că la un antrenor se ajunge greu, face absolut tot ce poate ca să-l atragă în echipa ei și să lucreze cu ea”, a mai adăugat Tomai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Luni, Halep o va înfrunta pe Cori Gauff din SUA, locul 16 mondial la 18 ani, sportivă cu care deja Halep are 2-0 la meciuri directe în circuitul mondial.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!