Concluziile trase de Simona Halep după primul meci cu Patrick Mouratoglou antrenor: "Ceva wow!"

Concluziile trase de Simona Halep după primul meci cu Patrick Mouratoglou antrenor: "Ceva wow!"

Simona Halep a tras primele concluzii după primul meci în care l-a avut antrenor pe Patrick Mouratoglou.

Sportiva noastră a afirmat că simte că a făcut deja progrese la lovitura de dreapta, la poziționarea în teren și serviciu.

"Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren. Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa", a spus Simona Halep pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Simona a vorbit și despre modul în care a ajuns sub comanda francezului.

"Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow. Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate", a mai spus Simona.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Madrid după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang, aflată pe locul 40 WTA.

Sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci pe care l-a dominat copios.

Pentru Simona urmează un meci cu Paula Badosa (2 WTA). Partida va avea loc sâmbătă, la o oră care nu a fost stabilită momentan.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!