Simona Halep: "Am fost la un pas să mă retrag în 2021"

Simona Halep: "Am fost la un pas să mă retrag în 2021"

Simona Halep a dezvăluit că a fost foarte aproape să se retragă din tenis în 2021.

Accidentarea suferită la Roma, din cauza căreia a stat departe de teren aproape patru luni, a făcut-o să ia serios în considerare varianta retragerii.

"M-am gândit că la 30 de ani mă voi retrage. De fapt, anul trecut, după accidentarea pe care am avut-o", a dezvăluit Halep pentru Tennis Majors.

"Nu credeam că voi mai reveni la același nivel deoarece am lipsit patru luni. N-am lipsit niciodată patru luni din circuit, așa că m-am chinuit mult. Și, de asemenea, am crezut că la 30 de ani este o vârstă bună să te retragi. M-am gândit mereu la asta. Mi-ar plăcea foarte mult să am copii, dar mai pot aștepta puțin pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunț", a adăugat Simona.

ADVERTISING

Halep susține că și-a redescoperit pasiunea pentru tenis la Academia lui Patrick Mouratoglou.

"La începutul anului 2022 eram puțin mai bine, dar încă nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Apoi am descoperit academia lui Mouratoglou și simt din nou dorința de a juca. Văzându-i pe copiii de aici făcând tot posibilul pentru a fi în vârf, am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd în alți oameni, în alți copii, și am revenit", a conchis tenismena română.

Turneul de la Madrid, programat între 28 aprilie și 8 mai, va fi primul la care Simona Halep și Patrick Mouratoglou vor participa împreună.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!