La ce capitol lucrează Simona Halep cel mai mult alături de Patrick Mouratoglou: Doar așa voi putea reveni în top

La ce capitol lucrează Simona Halep cel mai mult alături de Patrick Mouratoglou: Doar așa voi putea reveni în top

Simona Halep este pe val după victoria cu Paula Badosa de sâmbătă seara la Madrid, locul 2 mondial WTA, victorie care i-a permis calificarea în optimile turneului Masters de 1000 de puncte.

Românca de 30 de ani a impresionat după primele jocuri sub tutela lui Patrick Mouratoglou, noul său antrenor din Franța, iar acum luni va da piept cu Cori Gauff din SUA în optimi, locul 16 WTA la 18 ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat presei române, după jocul cu Badosa, Halep a recunoscut ce fel de schimbare pregătește în jocul său alături de tehnicianul din Hexagon.

ADVERTISING

„Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren. Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa”, puncta sportiva născută la Constanța, 30 de ani, pentru Gazeta Sporturilor.

Tenismena noastră este dublă campioană de Grand Slam în carieră și acum este pe locul 21 mondial, putând ajunge, în cazul unui succes la Madrid, în jurul locului 11 WTA.

Halep a câștigat aici la Madrid în două rânduri, la edițiile din 2016 și 2017, pe vremea când încă patron al turneului mai era omul de afaceri român Ion Țiriac.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!