Simona Halep dă o nouă lovitură și aduce în staff un fizioterapeut de top - presă

Simona Halep dă o nouă lovitură și aduce în staff un fizioterapeut de top - presă

Simona Halep începe să-și construiască un staff de număr 1 mondial și, pe lângă angajarea lui Patrick Mouratoglou ca antrenor, recent, acum dă încă o lovitură.

E vorba de aducerea în staff ca fizioterapeut a unui nume de mare succes, tot din Franța, e vorba de Candice Gohier. Este pentru prima dată când românca dublă campioană de Mare Șlem angajează un fizioterapeut străin, același specialist care a tratat-o după ruptura musculară suferită la Indian Wells de altfel, după cum scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Halep a ales-o pe Candice de la aceeași academie a lui Mouratoglou de la Paris, ea fiind timp de 2 ani și 4 luni angajată a Federației Franceze de Baschet. Astfel, Gohier va fi alături de Simona măcar în timpul marilor turnee europene pe zgură, Madrid, Roma și Roland Garros.

Ea va lucra alături de preparatorul fizic Theo Cercel, de altfel singurul român care a mai rezistat în staff, aflat la al treilea mandat în staff-ul lui Halep în cariera sa, după ce a mai trecut și prin tabăra Soranei Cîrstea. Gohier, născută la Quebec, în Canada, dar cu cetățenie franceză, e o fostă jucătoare de tenis de masă cu studii de kinesiologie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În același timp, un alt francez, Arnaud Restifo a fost păstrat ca sparring-partner.

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid, după ce a trecut de locul 2 mondial WTA Paula Badosa, 6-3, 6-1. Ea se va duela luni cu Cori Gauff, 18 ani, la o oră ce va fi stabilită ulterior de organizatori.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!