Reacția Simonei Halep după victoria de miercuri de la Roma

Reacția Simonei Halep după victoria de miercuri de la Roma

Simona Halep a comentat victoria obținută miercuri în meciul cu Jasmine Paolini, din turul doi al turneului de la Roma.

Favorita principală a competiției din capitala Italiei spune că a avut dificultăți în a se exprima pe teren și se bucură că a reușit să se impună în două seturi.

"N-a fost un meci ușor, fiind primul la acest turneu, e greu să fiu concentrată, așa că am fost un pic încordată, mingea parcă nu pleca din racheta mea, dar a fost totuși bine că am reușit să termin în două seturi și să câștig", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

ADVERTISING

"Este o jucătoare cu un joc destul de solid, lovitura de forehand a fost destul de solidă, dar a mai și greșit destul de multicel față de rever, dar per total, a fost un meci bun și mă bucur că sunt în următorul tur", a adăugat aceasta.

Vezi și: Reacții din presa internațională după victoria Simonei Halep de la Roma: Iată ce scriu Gazzetta dello Sport, WTA și L'Equipe

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de la Roma.

După un prim tur liber, tenismena noastră a învins-o în turul doi pe italianca Jasmine Paolini, aflată pe locul 99 în ierarhia WTA și ajunsă pe tabloul principal de la Roma grație unui wildcard.

ADVERTISING

6-3, 6-4 a fost scorul primei confruntari directe între cele două tenismene.

O oră și 23 de minute a durat întâlnirea dintre Smona Halep și Jasmine Paolini.

În optimile de finală, Simona o va întâlni, vineri, pe învingătoarea din meciul dintre Dayana Yastremska și Amanda Anisimova.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!