Reacția lui Bogdan Vintilă după o nouă înfrângere suferită de FCSB

Reacția lui Bogdan Vintilă după o nouă înfrângere suferită de FCSB

Bogdan Vintilă a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB pe terenul celor de la Astra Giurgiu, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Antrenorul lui FCSB consideră că jucătorii și-au pierdut concentrarea după victoria categorică din Cupa României cu Dinamo.

”Am făcut greșeli elementare, nu am luat decizii când a trebuit. Jucătorii nu și-au asumat să tragă la poartă. Sunt dezamăgit, jucătorii au muncit mult, au avut meciul în mână și l-au pierdut. Toată lumea este vinovată de această înfrângere.

Este păcat, eram într-un moment bun, nici victoria cu Dinamo nu ne-a căzut foarte bine, ne-am dat puțin entuziasm și nu am mai fost atât de concentrați la această partidă. Mă așteptam să rezolvăm meciul cu primul '11'. Plătim tribut lipsei de personalitate din fața porții și deciziilor greșite din faza de apărare.

Este greu să recuperăm distanța dacă vom juca în continuare așa. Putem pierde chiar și locul de cupă europeană, trebuie să ne trezim. Trebuie să arătăm că suntem echipă de fruntea clasamentului”

Bogdan Vintilă, potrivit Digi Sport
ADVERTISING

Vezi și: Cine va sta pe banca lui FCSB la următoarele meciuri: "Vintilă nu poate, nu are autoritate"

FCSB a fost învinsă luni seara de Astra Giurgiu, scor 3-2, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

În urma acestui eșec, FCSB a coborât pe locul 4, având 27 de puncte, la 9 puncte în spatele primei clasate, CFR Cluj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇