Reacția conducerii lui CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB

Reacția conducerii lui CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB

Conducerea clubului CFR Cluj a oferit prima reacție după înfrângerea din meciul cu FCSB.

Președintele Cristi Balaj a dat vina pe arbitraj la finalul acestei confruntări, susținând că Istvan Kovacs a fost sub o presiune enormă.

"Nu ne-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de nivel Champions League. Sunt arbitri valoroși, îi cunosc și nu au interese, dar presiunile pe care le facem asupra arbitrilor aduc greșeli. Acesta e motivul pentru aceste greșeli. În asemenea meci trebuie să fii cât mai exact, nu te gândești că să nu îi superi pe cei care au făcut presiuni înainte", a spus Cristi Balaj, potrivit DigiSport.

ADVERTISING

Apoi, el a detaliat ce l-a nemulțumit la arbitraj și a cerut FRF să intervină.

"Acele imperfecțiuni nu aveau voie să fie și au dat impresia că există o oarecare teamă. La Boateng, arbitrul a revenit corect și a dat galben, dar Vali Gheorghe se plimba în cârcă și l-a ținut prelungit pe adversar și arbitrul nu a mai revenit să dea galben. Sunt multe lucruri care nu aveau ce să caute pe teren. Simțeam nevoia să clarific acest lucru. Subliniez, nu mai faceți presiuni pentru că nu avem nimic cu arbitrii. Nu avem arbitri care au greșit în favoarea noastră în meciuri pe care să le câștigăm, comparativ cu adversarii, care au avut de multe ori de câștigat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FRF privește cu indiferență, iar asta se pare că îi incurajează. Noi am ales să fim eleganți, să protejăm arbitrii, să spunem că vrem un arbitraj corect, să spunem că nu mergem la arbitri. Dar acele acuze au avut ținta să se întâmple ceea ce s-a întâmplat. Am și o parte de subiectivism, dar vedeți ce s-a întâmplat până la eliminare și o să scot fazele să le discutăm, să vedeți că nu vorbesc prostii", a punctat Balaj.

Amintim că FCSB a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, scor 1-0, în play-off-ul Ligii 1, după un gol marcat de Octavian Popescu.

ADVERTISING

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc, cu 45 de puncte, doar două peste FCSB, care s-a apropiat astfel foarte mult, după ce în urmă cu două runde era la opt lungimi în spate.

Etapa următoare, FCSB se deplasează la Farul, în timp ce CFR Cluj merge la FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!