Rapid a stabilit soarta lui Adrian Mutu: Decizie fermă

Rapid a stabilit soarta lui Adrian Mutu: Decizie fermă

Adrian Mutu (44 de ani) se află sub presiune din cauza rezultatelor din ultimele etape ale Rapidului, însă conducerea clubului n-are de gând să-l schimbe.

Prin vocea lui Dan Șucu, Rapid a anunțat o decizie clară în privința lui Adrian Mutu: „Briliantul” va continua să fie antrenorul echipei din Giulești, chiar dacă suporterii i-au cerut demisia la ultima înfrângere, 1-3 cu Universitatea Craiova pe teren propriu.

Dan Șucu a spus că "nici nu se pune problema" ca Adrian Mutu să fie schimbat din postura de antrenor al Rapidului.

ADVERTISING

”Nici nu se pune problema de aşa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un preşedinte total dedicat clubului, extrem de competent şi foarte cinstit. Astfel de oameni, competenţi şi cinstiţi, trebuie să-i ţii lângă tine, nu să-i îndepărtezi”, a dezvăluit Șucu, potrivit Prima Sport.

Dan Şucu a anunţat că giuleştenii vor decide în vară ce jucătorii vor părăsi echipa şi ce transferuri se vor face.

”Acum, toţi jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Şi e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”, a adăugat Dan Şucu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Adrian Mutu o antrenează pe Rapid de la începutul lui martie 2022, iar de atunci a strâns 48 de meciuri cu o medie de 1,73 puncte câștigate per partidă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!