Adrian Mutu, inclus de presa internațională într-o listă cu jucători de top din Europa

Adrian Mutu, inclus de presa internațională într-o listă cu jucători de top din Europa

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a fost inclus într-un top întocmit de presa internațională.

Într-un articol titrat „Fotbaliști promițători care și-au ruinat cariera după probleme cu antrenorii”, site-ul ng.opera.news l-a inclus pe Adrian Mutu într-o listă care mai cuprinde nume importante din Europa, precum Hatem Ben Arfa, Adel Taarabt, Mario Balotelli și Nicolas Anelka.

"Adrian Mutu, atacantul român a avut o cariera promitățoare în față când a ajuns la Chelsea, în 2003, dar problemele pe care le-a avut cu antrenorul Jose Mourinho, - și un test doping picat după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină -, au dus la plecarea de la club. Cariera lui Mutu nu și-a mai revenit după acel incident și el s-a chinuit să-și găsească stabilitatea la un club pentru ce-i rămânea atunci din carieră", scrie sursa citată.

ADVERTISING

Totuși, nu e chiar așa cum scriu cei de la ng.opera.news. După plecarea cu scandal de la Chelsea și suspendarea pentru dopaj, "Briliantul" a ajuns la Juventus și Fiorentina, după ce jucase deja pentru Verona și Parma. A ajuns legendă pe "Artemio Franchi" și a marcat peste 100 de goluri în Serie A, unul dintre cele mai tari campionate de fotbal din lume.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!