Remarcații lui Adrian Mutu după primul succes al României în preliminariile EURO 2024: „Ei au fost cei mai buni jucători”

Remarcații lui Adrian Mutu după primul succes al României în preliminariile EURO 2024: „Ei au fost cei mai buni jucători”

Antrenorul Rapidului din București, dar și golgheterul all-time al naționalei României, alături de Gică Hagi desigur, Adrian Mutu a lăudat câțiva jucători după succesul naționalei din meciul cu Andorra.

Echipa noastră a început cu dreptul călătoria din preliminariile EURO 2024, scor 2-0 în Andorra, după goluri marcate de Man și Alibec.

Mutu a remarcat câțiva jucători după acest succes: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin.

„A fost un meci foarte bun din partea noastră. Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. A încercat să facă un joc murdar. Băieții noștri au intrat în jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ. Scorul este unul bun.

ADVERTISING

Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. Andorra a fost o echipă extrem de slabă, nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. La Drăgușin se vede că joacă şi că a căpătat o şmecherie fotbalistică. Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la el. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Andorra nu a făcut nimic altceva decât să distrugă meciul”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Antena 1.

Pentru noi urmează meciul de acasă cu Belarus de marți la ora 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!