Preliminarii EURO 2024: Cum arată clasamentul grupei României după prima etapă

Preliminarii EURO 2024: Cum arată clasamentul grupei României după prima etapă

Sâmbătă au avut loc primele confruntări din cadrul preliminariilor EURO 2024 în grupa I, grupă din care face parte și România, trupa noastră care a izbutit un succes în deplasarea din Andorra, scor 2-0.

A avut loc un rezultat care ne-a avantajat foarte tare în lupta pentru locul 2, e vorba de remiza dintre Israel și Kosovo, scor 1-1. La Tel Aviv, Dasa și-a introdus mingea în proprie poartă în minutul 36, 1-0 pentru Kosovo, oaspeți care au marcat și golul doi, patru minute mai târziu, gol anulat pentru offside la VAR.

ADVERTISING

Israel a egalat prin Peretz în minutul 56, dar a avut șansă în prelungiri când kosovarii, prin Rashica, au trimis peste poartă din 6 metri, o ocazie unică de a primi cele 3 puncte.

În fine, în ultimul joc al grupei, Elveția s-a distrat în Belarus, într-o partidă disputată fără spectatori, scor 5-0. Au marcat Renato Steffen, de la Lugano, un hattrick reușit în minutele 4, 17 și 29, plus Xhaka și Amdouni. Un meci care a confirmat statutul de mare favorită al acestei grupe pentru naționala helvetă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Așadar, clasamentul grupei noastre este următorul, după primele jocuri:

  1. Elveția 3 pct., golaveraj 5-0
  2. România, 3 pct., golaveraj 2-0
  3. Kosovo, 1 pct., 1-1
  4. Israel, 1 pct., 1-1
  5. Andorra 0 pct, 0-2
  6. Belarus, 0 pct., 0-5

Următoarele meciuri din grupa noastră vor avea loc marți pe 28 martie: România – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel (toate de la 21:45).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!