Gică Popescu critică și el selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Gică Popescu critică și el selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

După ultimul anunț făcut de FRF, legat de selecția făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Belarus și Andorra de la debutul preliminariilor EURO 2024, un alt nume mare al fotbalului românesc iese la atac.

Gică Popescu, președinte la Farul, fost fundaș și căpitan al naționalei României, îl critică pe Iordănescu pentru neconvocarea lui Andrei Ivan, atacantul Craiovei cu 6 goluri la activ în acest sezon. El spune că Ivan nu avea cum să lipsească din lot la acest moment, amintind și de incidentul dintre jucătorul oltean și Iordănescu, în iunie 2022.

ADVERTISING

Fotbalistul Universității Craiova a fost lăsat în afara lotului pentru meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor, pe motiv că ar fi comentat mai multe decizii ale staff-ului naționalei: „Dacă nu eşți în lot automat te duci în tribună, probabil că Ivan a văzut, s-a îmbrăcat şi s-a dus în tribună. Eu mă îndoiesc că pentru o chestiune atât de măruntă laşi un jucător precum Ivan acasă şi nu îl convoci.

Cine este vedeta din Superligă pe care selecționerul Edi Iordănescu nu o va mai chema niciodată la națională

ADVERTISING

Te duci în tribună, nu mai ai niciun fel de comunicare cu staff-ul tehnic şi apoi nu mai eşti convocat, mi se pare prea mult. Nu poţi să laşi acasă un jucător precum Ivan, la atacanţii pe care îi avem la echipa naţională, pentru simplul motiv că nu ţi-a spus să te duci în tribună şi tu te-ai dus, mi se pare prea puţin. Ai o situaţie, discuţi! Ai plecat acasă, a doua zi, a treia zi, a cincea zi te sună selecţionerul, trebuie să ai un dialog, nu poţi să închizi uşa şi fiecare pleacă acasă şi am uitat unii de alţii. E ceva ce noi nu ştim probabil”, declara Popescu într-o intervenție la PrimaSport.

ADVERTISING

România va evolua pe 25 și 28 martie cu Andorra și Belarus, ambele meciuri urmând să fie LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!