Gabriela Ruse se răzgândește în scandalul momentului din echipa națională de FedCup

Gabriela Ruse se răzgândește în scandalul momentului din echipa națională de FedCup

Tenismena româncă Gabriela Ruse, 25 de ani, ocupanta locului 147 în lume, a venit cu o nouă poziție în ce privește anunțul său de sâmbătă în ceea ce privește retragerea definitivă din echipa de Bilie Jean King Cup, fosta FedCup.

Ruse a revenit cu un anunț în care spune că de fapt a fost înțeleasă greșit și susține că nu a renunțat la naționala României.

”Aș vrea să clarific situația pentru meciul de FED Cup (n.r.: Billie Jean King Cup) împotriva Sloveniei de anul acesta. Eu nu am spus niciodată că mă retrag din echipa de FED Cup a României sau că motivul ar fi un scandal cu colegele mele.

ADVERTISING

Voi fi absentă doar de la meciul cu Slovenia. Iar absența mea nu se datorează colegelor mele. Eu iubesc să joc pentru România și voi juca și în viitor pentru echipa națională”, a punctat Gabriela într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Anunțul vine după ce România tocmai și-a anunțat echipa pentru meciul de baraj cu Slovenia din FedCup, în perioada 14-15 aprilie, în Sport Park Bonifika, din oraşul Koper, învingătoarea urmând a se califica la turneul final al competiţiei.

Trupa lui Horia Tecău se va baza pe Ana Bogdan (locul 57 în clasamentul WTA la simplu şi 269 la dublu), Irina Maria Bara (locul 193 la simplu şi 113 la dublu), Jaqueline Adina Cristian (locul 202 la simplu şi 531 la dublu), Anca Alexia Todoni (locul 727 la simplu şi 1169 la dublu) şi Monica Niculescu (locul 40 la dublu).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!