Lui Mircea Lucescu i s-a cerut demisia în Ucraina: „Pot pleca oricând!”

Lui Mircea Lucescu i s-a cerut demisia în Ucraina: „Pot pleca oricând!”

Mircea Lucescu, antrenorul român al celor de la Dinamo Kiev, poate părăsi în orice moment gruparea de la nord de România.

Și acest lucru se întâmplă după o nouă înfrângere a fostei campioane a Ucrainei, 0-1 cu Zorya, și ochii sunt din nou ațintiți asupra lui Mircea Lucescu.

După meci, la conferința de presă, jurnaliștii l-au întrebat tranșant pe Lucescu când își va prezenta demisia, iar românul a fost extrem de sincer: „De fapt, problema este că echipa trece printr-o perioadă foarte grea. Cred că pot pleca oricând și nu mă deranjează să-mi dau demisia. Dar problema este alta acum, în acest sezon echipa a pierdut 11 jucători. Nu putem cumpăra jucători noi, nu ne putem reconstrui lista peste noapte. Avem jucători tineri, dar pentru ca ei să ajungă la nivelul primei echipe trebuie să ai timp. Este imposibil să o faci imediat. Ne-au părăsit mulți jucători, este imposibil să creăm o echipă nouă într-o singură zi, mai ales din jucători tineri. Avem 11 jucători sub 20 de ani”, a declarat Mircea Lucescu în cadrul unei conferințe de presă, potrivit sport.ua.

ADVERTISING

În clasament, Dinamo este abia pe 4 în Ucraina, la șase puncte în spatele liderului Dnipro , care are și un meci mai puțin disputat în campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!