Gabriela Ruse și-a anunțat retragerea din echipa de Billie Jean King Cup

Gabriela Ruse și-a anunțat retragerea din echipa de Billie Jean King Cup

Gabriela Ruse (25 de ani) și-a anunțat retragerea din echipa de Billie Jean King Cup a României.

Ruse a dezvăluit și motivul, tensiuni cu colegele, dar n-a spus cu exactitate ce a deranjat-o, ci doar că „au fost lucruri care m-au deranjat”.

„Deja este o tensiune între mine și colegele mele. Nu doresc, eu nu am fost niciodată pentru ceartă, nu am agreat niciodată scandalul. Eu le respect pe colegele mele și le doresc succes. Au fost alte lucruri care pe mine m-au deranjat!

Nu e vorba de faptul că nu-mi face plăcere să joc pentru România, pentru Fed Cup și pentru echipa națională! Este cea mai mare bucurie și mi-am dorit toată copilăria să ajung să îmi reprezint țara.

ADVERTISING

Nu vreau să fiu răutăcioasă dar sunt consecințele anumitor lucruri și decizii care s-au luat și care puteau fi într-un alt fel gândite. Asta nu înseamnă, habar nu am, că au fost intenționate. Efectiv așa au luat ele hotărâri. Nu mă simt, momentan ok să joc. Au fost niște lucruri care pe mine m-au deranjat.

Acum fiecare încearcă cumva, câte ceva. Horia se străduiește să facă ce e mai bun pentru echipă, nici nu contest asta. Însă eu, în momentul de față, nu mă simt confortabil să joc. Nu mai îmi doresc să mă forțez pentru o chestie care mie nu îmi face bine sufletește”, a declarat Gabriela Ruse, potrivit ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei Românie de Billie Jean King Cup, le-a convocat pe Monica Niculescu, Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Anca Todoni. Pe 14 și 15 aprilie, la Koper, pe zgură, România va înfrunta Slovenia pentru un loc la turneul final al Fed Cup.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!