Cine este vedeta din Superligă pe care selecționerul Edi Iordănescu nu o va mai chema niciodată la națională

Cine este vedeta din Superligă pe care selecționerul Edi Iordănescu nu o va mai chema niciodată la națională

Andrei Ivan, starul celor de la CSU Craiova, cu 6 goluri marcate în acest sezon, nu va mai fi selecționat niciodată de Edi Iordănescu, este de părere fostul internațional Basarab Panduru.

Atacantul trecut și pe la Rapid Viena nu a fost chemat de Iordănescu pentru acțiunea de la debutul preliminariilor EURO 2024, în meciurile cu Andorra și Belarus de pe 25 și 28 martie.

Fostul internațional Basarab Panduru crede că Ivan nu va mai fi selecționat pe vecie la națională, atâta timp cât Iordănescu va rămâne acolo: „Ivan ar fi meritat, eu zic că da. Are 9 meciuri și 6 goluri, unul singur din penalti. Cred că ar fi meritat. A intrat într-un alt moment al vieții lui fotbalistice, anul ăsta confirmă, după cele 14 marcate anul trecut. Nu a căzut, cam cum se întâmplă cu tot românul. Mie mi se pare că e bine. Să facem o comparație mai la obiect. Ce jucători au fost convocați în partea stângă? El în general acolo joacă.

ADVERTISING

Să știi de la mine: după părerea mea, Ivan nu va mai fi chemat deloc la națională cât e Edi Iordănescu! Mă face să cred că dacă el e mai în formă decât adversarii pe post și nu e chemat, înseamnă că e o mare problemă din urmă, pe care selecționerul nu i-o spune. Dacă nu îl iei acum, cum să îl mai chemi mâine? Nu va mai fi convocat niciodată! Spre asta mă face să mă duc, să cred”, a punctat Panduru într-o intervenție la OrangeSport.

S-a speculat în trecut că Andrei Ivan și Edi Iordănescu ar avea o relație tensionată, iar motivele ar fi unele extrasportive, după cum spunea fostul internațional Florin Prunea. El a fost și exclus din lot de Edi înaintea partidei de Nations League cu Muntenegru de anul trecut.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!