CFR Cluj pregătește două schimbări pentru meciul cu Universitatea Craiova: Cum arată echipa probabilă

CFR Cluj pregătește două schimbări pentru meciul cu Universitatea Craiova: Cum arată echipa probabilă

CFR Cluj a primit o veste proastă înaintea meciului cu Universitatea Craiova, următorul din play-off-ul Superligii pentru campioana României.

Pe lângă absența lui Mario Camora, căpitanul campioanei, CFR Cluj nu-l va putea folosi în derby-ul cu Universitatea Craiova nici pe Nana Boateng, unul dintre cei mai buni și cei mai utilizați jucători de către antrenorul Dan Petrescu.

Potrivit Fanatik, Nana Boateng a suferit o ruptură musculară și nu va face deplasarea pentru meciul cu Craiova, din Bănie. De asemenea, Dan Petrescu nu-l va putea folosi pe Boateng nici în meciul cu FCSB, deoarece accidentarea îl va ține departe de teren cel puțin două săptămâni.

ADVERTISING

Astfel, CFR Cluj e nevoită să schimbe pentru derby-ul cu Universitatea Craiova și Dan Petrescu pregătește două modificări. Mario Camora și Nana Boateng sunt indisponinili, dar Karlo Brucic sau chiar Andrei Peteleu, de asemenea Lovro Cvek sau Mihai Bordeianu îi pot înlocui.

Cum poate arăta echipa de start a CFR Cluj pentru meciul cu Universitatea Craiova: Scuffet - Manea, Burcă, Yuri, Peteleu - Muhar, Cvek, Bordeianu - Deac, Yeboah, Petrila

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!