Programul naționalei României la finele preliminariilor pentru EURO 2024

Programul naționalei României la finele preliminariilor pentru EURO 2024

Echipa națională a României s-a calificat la un Campionat European pentru a șasea oară în istorie, pentru prima dată după o lungă așteptare de 8 ani.

EURO 2024 va avea loc în Germania anul viitor, iar după meciul cu Elveția, de marți seara, pe Arena Națională, pentru băieții lui Edi Iordănescu va urma o binemeritată pauză.

Înainte însă de turneul final, România va avea programate 4 meciuri amicale de pregătire pentru EURO, iar potrivit calendarului FIFA, primele două dintre ele vor avea loc în perioada 18-26 martie, când au loc și barajele pentru Euro 2024.

ADVERTISING

Apoi, următoarea fereastră pentru meciuri test are loc între 3-11 iunie, cu câteva zile înainte de startul EURO, turneul final urmând a se desfășura în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

Programul amicalelor și desigur și adversarele României vor fi stabilite după tragerea la sorți a grupelor Euro, după 2 decembrie așadar.

Neînvinsă după nouă meciuri, România este liderul grupei I, după ce Elveţia a remizat acasă cu Kosovo, 1-1. Meciul cu Elveția are loc marți de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!