Veste proastă pentru naționala României în ceea ce privește tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024

Veste proastă pentru naționala României în ceea ce privește tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024

În urma rezultatelor de duminică seara din preliminariile pentru EURO 2024, naționala României, deja calificată la turneul final din Germania, a primit o veste proastă.

Este o veste legată de tragerea la sorți pentru faza grupelor, care va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, începând cu ora 19, un eveniment LIVE text pe SpotMedia.ro.

Astfel, Belgia a câștigat în mod clar cu reprezentativa Azerbaidjanului, scor 5-0, și a câștigat grupa F, cu 20 de puncte, unul peste Austria. Așadar, trupa lui Lukaku i-a scos pe austrieci din prima urnă valorică pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

ADVERTISING

România va fi în urna a doua la această tragere, dacă va remiza măcar cu Elveția și va avea parte de un adversar de mare calibru din prima urnă după acest rezultat. Cel mai ușor adversar ar fi fost reprezentat chiar de Austria, care acum a căzut în aceeași urnă cu noi. În acest moment, urna 1 e formată din granzii Germania, Portugalia, Franța, Belgia, Anglia și Spania.

Tot duminică, s-a calificat și a 17-a echipă la EURO 2024, e vorba de Serbia, care a remizat pe teren propriu cu Bulgaria, scor 2-2. Serbia a terminat pe locul 2 în preliminarii, sub Ungaria, și e în urna 3 la tragerea pentru turneul final din Germania.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!