Probleme tot mai mari pentru Dinamo. Alți trei jucători ar putea pleca

Probleme tot mai mari pentru Dinamo. Alți trei jucători ar putea pleca

Dinamo ar putea rămâne curând fără trei jucători foarte importanți, din cauza problemelor financiare de la club. Anunțul a fost făcut de Jerry Gane, cel care a atrenat echipa la ultimele meciuri.

”Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini… La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis.

Pasionat de pariuri? Vezi aici ponturile zilei

Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări. «Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil», spuneau în vestiar.

Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”, a spus Gane, citat de Gazeta Sporturilor.

Deja câțiva jucători au luat decizia să plece, iar Camara a fost ofertat de Universitatea Craiova. Alți jucători au decis să protesteze și să nu se antreze, după reuniunea de la începutul anului, dacă nu vor fi plătiți.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇