Dănciulescu îl ironizează pe Pablo Cortacero și îi cere să plece de la Dinamo

Dănciulescu îl ironizează pe Pablo Cortacero și îi cere să plece de la Dinamo

Fostul fotbalist Ionel Dănciulescu l-a ironizat, joi, pe preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero, pe care l-a numit „Cortazero”, afirmând că pentru redresarea echipei cel mai bun lucru ar fi dacă spaniolul ar ceda acţiunile suporterilor.

„E o situaţie stranie, nimeni nu mai înţelege nimic. Dar eu sunt convins că la un moment dat adevărul va ieşi la iveală în ceea ce priveşte ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în această perioadă. Şi cineva trebuie să plătească pentru tot ceea ce a făcut acestui club emblematic din România. Cel mai bine pentru Dinamo cred că ar fi ca domnul Cortacero, sau Cortazero, să predea acţiunile suporterilor şi să ne lase. Oricum nu a mai apărut în România, nu mai ştie nimeni nimic de el”, a declarat Dănciulescu la lansarea Academiei de fotbal a CS Dinamo, unde va ocupa funcţia de manager.

ADVERTISING

În ultima perioadă clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea, reprezentată de Pablo Cortacero, a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza acestor probleme, antrenorul Cosmin Contra a anunţat că doreşte să plece, el iniţiind deja discuţiile cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului său.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Până la preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Dinamo 1948 de către compania spaniolă Benel International SA, Ionel Dănciulescu ocupa funcţia de director sportiv.

Referitor la Academia de fotbal a CS Dinamo, Dănciulescu a afirmat că aceasta nu va fi o concurenţă pentru FC Dinamo care are de asemenea grupe de copii şi juniori.

"Sub nicio formă nu este o concurenţă pentru FC Dinamo, suntem într-o strânsă legătură cu Dinamo, şi cu cei din galerie, din DDB. Noi vom lucra în special pentru cei de la FC Dinamo pentru că vârfurile care vor fi la anumite grupe de vârstă cu siguranţă cei de acolo vor avea întâietate în a-i selecta. Asta este clar, noi lucrăm pentru ei, nu are cum să fie o concurenţă, pentru că noi nu avem fotbal profesionist. Am avut discuţii cu cei de la FC Dinamo şi vom avea în continuare. Vom avea un parteneriat în sensul că vârfurile de jucători vor fi selecţionaţi de ei", a mai spus Dănciulescu, care a precizat că nu se pune problema ca CS Dinamo să aibă într-un viitor apropiat o echipă de seniori. 

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇