Decizie drastică luată de toți jucătorii de la Dinamo

Decizie drastică luată de toți jucătorii de la Dinamo

Jucătorii de la Dinamo București s-au săturat de promisiunile actionariatului spaniol condus de Pablo Cortacero și au luat miercuri o decizie radicală.

Fotbaliștii în alb și roșu au plecat în mini-vacanța de Sărbători tot fără să fie plătiți de conducere, ei primind doar o primă strânsă din banii veniți de la suporterii DDB.

Pablo Cortacero a oferit prima reacție după scandalul uriaș de la Dinamo

De acum înainte însă, jucătorii lui Dinamo au pus la cale o grevă de mare amploare. Aceștia au plecat în vacanțe cu promisiunea că salariile le vor fi achitate în prima jumătate a lunii ianuarie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, greii vestiarului au decis că se vor întoarce la reunire, pe 3 ianuarie, dar vor refuza categoric să se antreneze, dacă nu vor fi plătiți, scrie Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Suporterii DDB au virat zilele trecute suma de 125.000 de lei, pentru a putea fi plătite salariile angajaților de la club.

REZUMAT: Clinceni - Dinamo 1-1 | Liga I, Etapa 15, 2020-2021

"Au fost plătiți 125.000 de lei, 100.000 de lei au fost dați de către un membru al board-ului DDB, la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de un milion de lei transferată din program DDB săptămâna trecută. Diferența de 975.000 de lei, din acel milion, reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic. Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo", au transmis fanii implicați în proiectul Doar Dinamo București, printr-un comunicat de presă.

ADVERTISING

Dinamo a terminat acest an 2020 pe locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate, având 3 victorii în ultimele 5 partide, cu Jerry Gane la timonă, fostul secund al lui Cosmin Contra.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Dinamo nu a putut trece de Academica Clinceni, în deplasarea de la Călărași

Ofertă ”de nerefuzat” făcută de Universitatea Craiova pentru un jucător important de la Dinamo

Scandal uriaș la Dinamo: Au fost chemate Poliția și Salvarea

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!