Primele indicii ale unui prim 11 de start al României cu Ucraina la EURO 2024, după primul antrenament din Germania

Primele indicii ale unui prim 11 de start al României cu Ucraina la EURO 2024, după primul antrenament din Germania

România a disputat azi primul antrenament la Wurzburg, după ce a ajuns luni în cantonamentul din Germania, cantonament prilejuit de începerea EURO 2024, primul turneu final la care ajungem după 8 ani.

Peste 5000 de suporteri au asistat la acest joc școală, în tribunele AKON Arena, pentru a-i vedea la treabă și aclama pe tricolorii de sub bagheta lui Edi Iordănescu. După mai multe minute de încălzire și o serie de exerciții fizice ușoare, selecționerul i-a împărțit în două echipe pe fotbaliștii din lot, cu specificația că Denis Alibec a privit totul de pe margine, fiind încă nerefacut medical 100 la sută.

ADVERTISING

Componența celor două echipe a fost următoarea:

1: Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Racovițan, Bancu - Olaru, M. Marin, Cicâldău - I. Hagi, Pușcaș, Fl. Coman.
2: Niță - Sorescu, Rus, Nedelcearu, Mogoș - R. Marin, Șut, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă.

Andrei Burcă și Daniel Bîrligea au jucat rolul de jolly joker, om suplimentar pentru echipa în posesie, iar al treilea portar, Târnovanu, a intrat și el pe parcurs, cei trei portari având și momente de pauză, scrie Gazeta Sporturilor.

Trebuie spus că Andrei Burcă a revenit în echipă cu forțe proaspete, fiind acum 100 la sută la nivel de pregătire fizică, în timp ce la Denis Alibec încă se mai așteaptă revenirea acestuia, el făcând azi antrenamentul singur, pe cont propriu.

ADVERTISING

Ședința de pregătire a durat per total sub o oră, iar la final tricolorii au fost aplaudați la scenă deschisă de foarte mulții români veniți să îi susțină chiar și la acest joc școală.

România va începe aventura de la EURO în meciul cu Ucraina, 17 iunie, de la ora 16, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!