Planurile lui Edi Iordănescu, dezvăluite. De ce a ales selecționerul României un amical obscur cu Liechtenstein

Planurile lui Edi Iordănescu, dezvăluite. De ce a ales selecționerul României un amical obscur cu Liechtenstein

România a remizat vineri cu naționala din Liechtenstein, scor 0-0 pe stadionul Steaua, la capătul unei partide rușinoase, în care nu am fost în stare să învingem naționala clasată pe locul 202 în clasamentul FIFA.

Asta după ce, cu doar câteva zile mai înainte, România terminase la egalitate, cu același scor, în fața Bulgariei, tot 0-0.

Foarte multă lume s-a întrebat care a fost utilitatea acestui ultim meci amical, în fața unei naționale compuse în mare parte din jucători semi-amatori. Un posibil motiv vine din partea lui Mihai Stoica, manager general la FCSB, care spune că echipa de la Vaduz ar fi fost ultima variantă rămasă la dispoziția FRF: ”Eu cred că nu au fost variante, nu îmi vine să cred că noi am ales să jucăm cu Liechtenstein, ce să faci? Să nu iei? Noi probabil am avut strategia să jucăm 2 meciuri acasă nu am vrut să ne deplasăm din raţiuni care ţin de strategia selecţionerului. Noi acum plecăm în Olanda puteam să luăm 2 adversari puternici, dar am luat un adversar sub Liechtenstein, mă rog, nu chiar (n.r. râde), dar şi ăia se duc la muncă.

ADVERTISING

Nu cred că a vrut cineva din echipele importante să vină la noi să joace. Pentru Anglia era normal să ia Islanda? Mi-e greu să cred că am avut alte variante şi am luat Liechtenstein. Eu cred că a fost singura echipă cu care puteam să jucăm”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

România va începe Campionatul European din Germania pe 17 iunie, de la ora 16, într-un meci contra Ucrainei, desigur LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!