Planurile lui Edi Iordănescu au fost date peste cap în cantonamentul echipei naționale

Planurile lui Edi Iordănescu au fost date peste cap în cantonamentul echipei naționale

EURO 2024 este doar la trei zile distanță, începerea acestui turneu final desigur, iar echipa națională a României a ajuns luni în Germania pentru începerea cantonamentului.

Selecționerul Edi Iordănescu întocmise încă dinaintea plecării un plan foarte strict, plan dejucat însă de autoritățile germane. Mai exact, Federația Română de fotbal vroia să baricadeze hotelul în care s-a cazat cu câteva bannere imense, pentru ca nimeni din exterior să nu vadă ce se întâmplă în „fortăreața” de patru stele, scrie Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Doar că autoritățile din Germania nu au fost de acord cu această cerință exagerată a românilor, așadar oricine va trece pe lângă hotelul din Wurzburg unde va fi cazată trupa României pentru următoarele 3 săptămâni, sau poate chiar mai mult, va putea vedea normal tot ceea ce se întâmplă în curte.

Iordănescu voia ca totul să fie transformat într-o fortăreață și nimeni din exterior să nu vadă ce se întâmplă în cantonamentul nostru. Oficialii hotelului au pus doar un paznic, care va patrula non stop în zona ce dă spre piscina interioară și care oferă o vizibilitate spre ceea ce se întâmplă pe holurile și camerele din hotel.

ADVERTISING

România va începe aventura de la EURO 2024 lunea următoare, pe 17 iunie, într-un meci cu Ucraina, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 16.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!