Primele cuvinte ale lui Leo Messi în ceea ce privește plecarea sa la PSG. Care mai era ultimul său vis în tricoul Barcelonei

Primele cuvinte ale lui Leo Messi în ceea ce privește plecarea sa la PSG. Care mai era ultimul său vis în tricoul Barcelonei

Lionel Messi și-a luat adio de la clubul pe care l-a iubit o viață, FC Barcelona și de care de azi s-a despărțit după o relație lungă de 21 de ani.

Messi, imensul jucător argentinian de 34 de ani, nu a putut fi păstrat de Barca din cauza gravelor probleme financiare și a încercat să explice toate aceste lucruri într-o conferință de presă extrem de amplă, ținută duminică la prânz în incinta stadionului Camp Nou.

Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

ADVERTISING

După prima sa intervenție, au început să curgă întrebările jurnaliștilor pentru Messi, iar inevitabil s-a ajuns și la subiectul viitoarei sale destinații: „PSG e o posibiltate, ca să fiu sincer. Dar nu am nimic confirmat. Am fost sunat de multe cluburi. Dar încă nu am niciun acord. Oamenii din Barcelona știu că îmi place să concurez. Voi veni aici ca adversar și voi da totul pentru a câștiga. Voi termina cariera în felul meu, încercând să câștig totul. Vreau să câștig. Asta e mentalitatea mea. O să merg la o echipă care poate fi adversara echipei, dar nu voiam să plec”.

Lionel Messi ● The Story of the GOAT - Official Movie

Cunoscutul fotbalist din America de Sud a recunoscut că a fost de acord să își reducă drastic salariul și a mai spus și care era ultimul său mare vis în tricoul blaugrana: „Aș fi vrut să mai câștig o Ligă a Campionilor. Poate am mai fi putut câștiga, dar așa e fotbalul. Nu regret nimic. Am încercat să dat tot ce am mai bun. Cred că am fi putut să mai câștigăm un trofeu Champions League”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În sală din incinta stadionului Nou Camp au fost prezenți jucătorii echipei, familia lui Leo, conducerea clubului, dar și fostele legende Puyol și Xavi.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Care sunt cei patru jucători care se bucură de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona

Președintele Barcelonei ar fi anunțat noul club unde va ajunge Lionel Messi

Afganistan: Talibanii câștigă tot mai mult teren, au mai cucerit două capitale regionale

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!