Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

Sfârșitul unei ere! Lionel Messi și-a luat adio de la Barcelona cu lacrimi în ochi: Toată viața mea a însemnat FC Barcelona

Lionel Messi și-a luat la revedere de la clubul FC Barcelona în timpul unei conferințe de presă emoționante în care a ținut să își ia la revedere de la fani în special, dar și de la toți oamenii care l-au ajutat în această perioadă la clubul blaugrana, de 21 de ani încoace.

Izbucnind în plâns înainte de începerea conferinței, dar și cu lacrimi în ochi de mai multe ori pe parcursul declarațiilor, Messi a încercat să explice evenimentele din această ultimă perioadă atât de tristă pentru argentinianul de 34 de ani:

”Este atât de dificil pentru mine, după atâția ani, toată viața mea a fost aici, nu prea pot să vorbesc. Știam că totuși la un moment ciclul meu la această echipă se va termina. Aș fi vrut să rămân aici, a trebuit să îmi conving familia că aici este casa mea, familia mea, totul a fost Barcelona pentru mine. Viața noastră în Barcelona a fost minunată. Trebuie să mă despart…deși toată viața mea a fost aici, încă de la 13 ani de când am început totul. De 21 de ani deci. Plec alături de soția mea și de copiii mei. Nu pot fi mai mândru de tot ceea ce am realizat. Sunt atât de recunoscător tuturor colegilor mei, tuturor oamenilor de la acest club care m-au ajutat. Am crescut cu valorile acestui club. Plec cu mult respect, Barcelona a fost casa mea”.

LEO MESSI'S FAREWELL PRESS CONFERENCE from CAMP NOU (FULL LIVESTREAM)

În sală din incinta stadionului Nou Camp au fost prezenți jucătorii echipei, familia lui Leo, conducerea clubului, dar și fostele legende Puyol și Xavi.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Președintele Barcelonei ar fi anunțat noul club unde va ajunge Lionel Messi

Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Peste 200 de cazuri noi de infectare cu Covid, cele mai multe în București

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!