Președintele Barcelonei ar fi anunțat noul club unde va ajunge Lionel Messi

Președintele Barcelonei ar fi anunțat noul club unde va ajunge Lionel Messi

Președintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, ar fi anunțat deja echipa cu care Lionel Messi ar fi semnat după plecarea de la gruparea blaugrana.

Oficialul spaniol a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Messi, care va semna, așa cum era și de așteptat de altfel, cu cei de la PSG, multipla campioană a Franței.

Laporta s-ar fi întâlnit sâmbătă seara cu președinții de la Juventus și Real Madrid, Florentino Perez și Andrea Agnelli, pentru a discuta și despre viitorul Superligii Europene, scrie football.fr.

ADVERTISING

Printre altele s-a ajuns și la subiectul plecării lui Messi, iar Laporta a confirmat în timp ce realiza o fotografie alături de un fan al catalanilor că Leo va pleca la PSG: „Ar fi fost grozav dacă ar fi fost încă aici, dar nu a fost posibil. Am făcut tot ce am putut”.

Barcelona se desparte așadar de Lionel Messi, omul cu peste 770 de prezențe în tricoul roș-albastru, cu peste 670 de goluri marcate, cu 10 tituri de campion al Spaniei, 7 Cupe, dar și 4 Champions League sau 3 CM ale cluburilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Din păcate, am primit o moştenire dezastruoasă. Salariul său reprezintă 110% din veniturile clubului. Când am ajuns la club, numerele care fuseseră prezentate după audit erau mult mai mari decât ceea ce ne-au spus și ceea ce anticipasem pe baza numerelor oficiale. Pierderile anticipate sunt foarte mari, datoriile anticipate sunt mari”, declarase Joan Laporta joi seara, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Marca.

Thank you, Leo Messi, the Greatest Of All Time | Official FC Barcelona video

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Care sunt cei patru jucători care se bucură de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona

Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Avertizare de caniculă și disconfort termic ridicat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!