Care sunt cei patru jucători care se bucură de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona

Care sunt cei patru jucători care se bucură de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona

Nu toată lumea este nefericită după anunțul plecării lui Leo Messi de la Barcelona, după o carieră mai mult decât prodigioasă a mijlocașului argentinian pentru formația blaugrana.

Și asta pentru că în spatele ușilor închise anumiți jucători au primit această veste ca pe o binecuvântare, având în vedere că Lionel nu avea o relație foarte bună cu toată lumea din club, sau mai exact din vestiar.

În special, există până la patru fotbaliști în echipă care sărbătoresc plecarea lui Lionel. Începând cu un Riqui Puig cu care a avut o confruntare serioasă la un antrenament. Acesta a încercat să îl dribleze mai fantezist pe Messi, care i-a reproșat asta, iar discuția s-a lăsat cu o explozie de nervi din partea sud-americanului, după cum începe această listă interesantă cotidianul Don Balon.

ADVERTISING

În acest conflict de mai sus a intervenit și portarul Marc Andre ter Stegen, care a îndrăznit să îi țină partea lui Puig împotriva lui Messi. Moment pe care Leo nu l-a uitat și din acel moment au întrerupt orice relație de amiciție sau colegialitate, cei doi. Nici între Messi și Antoine Griezmann lucrurile nu prea au stat pe roze pe mereu.

Puricele nu a fost de acord niciodată cu înregimentarea francezului la Barca. Lucru care a blocat atunci în 2018 întoarcerea lui Neymar la echipa catalană.

Lionel Messi ● The End of an Era // 2004 - 2021

Nu în ultimul rând, Ansu Fati e văzut de mulți ca înlocuitorul lui Messi la mijlocul terenului și poate și cel care i-ar putea lua tricoul cu numărul 10. Recent, el l-a schimbat din funcția de impresar pe tatăl lui Messi cu Jorge Mendes.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Mesajul emoționant al antrenorului Barcelonei după plecarea lui Leo Messi: "Este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru noi"

Cum a pierdut Drulă bătălia de la Fetești și România războiul de 25 de ani

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!