Mesajul emoționant al antrenorului Barcelonei după plecarea lui Leo Messi: "Este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru noi"

Mesajul emoționant al antrenorului Barcelonei după plecarea lui Leo Messi: "Este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru noi"

Antrenorul olandez al celor de la FC Barcelona, Ronald Koeman se declară șocat de vestea plecării lui Leo Messi de la gruparea catalană după o viață de om petrecută în culorile blaugrana.

Tehnicianul batav, fost imens fundaș chiar în culorile Barcei, a ținut să îi transmită un mesaj lui Lionel, prin intermediul unei rețele de socializare.

“Încă îmi este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru FC Barcelona. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, Leo Messi. M-am bucurat cu adevărat de sezonul în care am lucrat împreună. Sunt impresionat de etica ta de lucru şi de dorinţa ta de a câştiga. Asta te face cel mai bun jucător din lume. Vă doresc ţie şi familiei tale toate cele bune!”, a fost mesajul pe care Koeman l-a scris pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISING

FC Barcelona a anunţat în această săptămână că Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană.

"În ciuda faptului că FC Barcelona și jucătorul au ajuns la un acord și intenția lor clară era de a semna un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale. În aceste condiții, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund", a transmis FC Barcelona.

Lionel Messi - Top 20 Goals of The GOAT - HD

Messi este un nume de legendă din istoria Barcelonei, cu care a câștigat de zece ori La Liga și de patru ori Liga Campionilor.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FC Barcelona a anunțat că Messi nu va semna prelungirea contractului

Leo Messi, în stare de șoc după ce a aflat că va pleca de la FC Barcelona

Președintele Barcelonei dezvăluie motivul plecării lui Messi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!