Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Decizie superbă luată de fanii Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Fanii celor de la FC Barcelona sunt și acum în stare de șoc după ce gruparea blaugrana a anunțat faptul că jucătorul argentinian nu mai poate continua la club din cauza problemelor financiare pe care le-ar pune semnarea acestui nou contract.

Chiar dacă le va fi greu să se obișnuiască cu plecarea lui Messi, idolul lor, cel mai bun jucător al Barcelonei din toate timpurile, ei au luat o decizie frumoasă pentru a-l păstra mereu în amintirea lor.

În minutul 10 al fiecărui meci de pe Camp Nou, de acum înainte, ei vor scanda numele lui Messi minute în șir, după cum anunță televiziunea americană ESPN.

ADVERTISING

După auzul veștii plecării lui Messi de la Barcelona, fanii au mers în plină noapte la stadionul Camp Nou pentru a cere explicații și pentru a ruga conducerea să facă totul pentru ca Lionel să rămână la club.

778 de meciuri a strâns Puricele aici în Spania, cu 672 de goluri marcate, plus 305 pase de gol oferite. El are în palmares alături de clubul blaugrana 10 titluri de campion al Spaniei și 4 trofee Champions League, printre multe altele desigur.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mesajul emoționant al antrenorului Barcelonei după plecarea lui Leo Messi: "Este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru noi"

Kenyanul Eliud Kipchoge rămâne regele maratonului și la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Efectele variantei Delta: SUA au ajuns din nou la 100.000 de cazuri de Covid pe zi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!