Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în finala turneului de la Toronto

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în finala turneului de la Toronto

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o în semifinale pe Jessica Pegula și s-a calificat în finala turneului de la Toronto.

Tenismena noastră a dezvăluit că a fost nevoită să schimbe tactica după primul set pierdut.

"Mulțumesc publicului pentru că m-a susținut. A fost un meci foarte greu împotriva unei jucătoare foarte bune din Top 10. Sunt mulțumită de cum am jucat și luptat până la final", a spus Simona la interviu de după meci.

"Am schimbat tactica după primul set pentru că lovea foarte puternic și nu simțeam ritmul jocului. Am reușit în cele din urmă să o împing în spatele terenului și asta m-a ajutat", a completat Simona.

ADVERTISING

În încheiere, sportiva noastră a ținut să-i mulțumească antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

"E prima noastră finală împreună. Sper că vom avea mult mai multe. Vreau să-i mulțumesc și sunt onorată să-l am în echipa mea", a conchis Simona.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă seara, în finala Openului Canadei de la Toronto.

Tenismena română a învins-o în semifinale pe Jessica Pegula, scor 2-6, 6-3, 6-4, la capătul unei întâlnirii care a durat peste două ore.

Odată cu această calificarea, Simona și-a asigurat revenirea de luni în Top 10 WTA. În ierarhia LIVE a WTA, sportiva noastră ocupă locul 9, iar dacă va triumfa la Toronto va urca pe poziția a 6-a.

ADVERTISING

În ultimul act al întrecerii, Simona o va întâlni pe câștigătoarea din cea de-a doua semifinală, în care se vor întâlni Karolina Pliskova și Beatriz Haddad Maia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!