Prima încasată de fotbaliștii Farului Constanța după cucerirea titlului de campioană

Prima încasată de fotbaliștii Farului Constanța după cucerirea titlului de campioană

Farul a cucerit al doilea titlu din istorie duminică, după cel din 2017, la capătul unui sezon fabulos în care a controlat și condus clasamentul din România, în peste 90 la sută din timp.

Duminică, elevii lui Hagi au învins FCSB cu 3-2, deși în minutul 17 scorul de 0-2, iar nimeni nu mai spera la sărbătoare. Gică Hagi și-a răsplătit elevii pe măsura performanței, jucătorii având trecute în contracte bonusuri foarte mari în momentul în care-și îndeplinesc obiectivele la Farul.

Astfel, banii pe care îi vor împarți acum cei de la Farul provin din diferența din drepturile TV încasată de club în acest an, datorită locului ocupat anul trecut în Liga 1, iar suma ajunge la circa 500.000 de euro: ”Bineînțeles, sunt ai lor, ei i-au câștigat! Avem bonusuri foarte mari. Nu dăm din prima, dar se câștigă bine. Când îți faci la sfârșit de an socoteala, dar pe performanțe, pe obiective îndeplinite, câștigi bani frumoși la Farul. Noi avem buget făcut pe 5 ani, cum producem banii, de unde vin, tot”, a punctat Gică Hagi la DigiSport, la emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISING

Farul va evolua din iulie în preliminariile Champions League, încă din turul I, însă din păcate nu va fi cap de serie. Galatasaray, Ferencvaros, Mostar, Shamrock Rovers sau Maccabi Haifa sunt doar câteva nume pe care dobrogenii le pot întâlni.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!