Primele două transferuri la Farul după câștigarea titlului: Anunț oficial

Primele două transferuri la Farul după câștigarea titlului: Anunț oficial

Farul Constanța a anunțat, marți, prin intermediul unui comunicat oficial primele două transferuri reușite după câștigarea titlului în Superligă.

Farul e noua campioană a României și vrea să-și contureze un lot prin care să poată concura atât pe front intern, cât și european. Ca atare, echipa lui Gică Hagi a anunțat primele două transferuri pentru sezonul viitor, când Farul va trebui să-și apere „coroana” din Superligă și să joace și în Europa.

Este vorba despre brazilianul Rivaldinho (28 de ani) și despre Nicolae Carnat (25 de ani), doi fotbaliști care au mai jucat sub comanda lui Gică Hagi.

ADVERTISING

"Farul Constanța a perfectat primele transferuri înaintea următorului sezon din Superligă. Atacanții Rivaldinho și Nicolae Carnat au semnat contracte valabile pentru următorii 3 ani cu formația noastră.

Ambii au mai evoluat în trecut pentru clubul nostru, Rivaldinho în perioada ianuarie 2019 - august 2020, când a marcat 15 goluri în 43 de meciuri, în timp ce Nicolae Carnat este un produs al Academiei Hagi.

Bine ați venit și mult succes în tricoul alb-albastru", se arată în comunicatul Farului.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!