Prima decizie luată de FCSB după calificarea în turul 3 din Europa League

Prima decizie luată de FCSB după calificarea în turul 3 din Europa League

Cei de la FCSB au luat deja o decizia după ce au obținut o calificare nebună în turul 3 preliminar din Europa League.

Roș-albaștrii au decis să ceară amânarea meciului cu FC Argeș, programat duminică în Liga 1.

"Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil… Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea", a spus Mihai Pintilii, citat de Gsp.

De asemenea, Pintilii a vorbit și despre meciul cu Backa Topola.

ADVERTISING

"Nu mai contează cine a fost antrenor principal sau cine a dat indicații, acum e important că ne-am calificat. A fost un meci nebun, sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva! A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai COVID, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine! Și ne întoarcem cu calificarea.

Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai știu la câte goluri a greșit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost… E și greu să le mai ții minte. E un copil. Ați văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea", a adăugat Pintilii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Europa League după ce a trecut la loviturile de departajare de Backa Topola. Scorul în primele 90 de minute a fost 4-4, apoi după prelungiri s-a făcut 6-6. La penaltiuri, Ducan a salvat penaltiul care a dus-o pe FCSB în turul 3.

Săptămâna viitoare, FCSB va întâlni formația Slovan Liberec din Cehia în turul 3.

FCSB are însă mari probleme de lot. La meciul cu Topola a avut doar 3 rezerve pe bancă, iar acum s-a accidentat și Florinel Coman.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇