Presa internațională, despre calificarea nebună obținută de FCSB în Europa League

Presa internațională, despre calificarea nebună obținută de FCSB în Europa League

SpotMedia.ro vă prezintă reacțiile apărute în presa internațională după ce FCSB a trecut incredibil de Backa Topola și s-a calificat după un meci cu 12 goluri în 120 de minute, decis la loviturile de departajare.

Iată ce a scris presa internațională:

Gazzetta Dello Sport: "La pauză părea un meci liniștit. Backa avea 2-1, dar în minutul 63 scorul era 3-3, iar în minutul 93 FCSB a preluat chiar conducerea după un autogol. Suficient? Nicidecum! Mijlocașul Șasa Tomanovic a egalat pentru 4-4 în minutul 94. Prelungiri. FCSB a reușit să revină, făcând 6-5, dar în minutul 117 Tomanovici a prelungit din nou meciul. FCSB a câștigat la penaltiuri, dar scorul 6-6 după prelungiri și 11-10 după penaltiuri trebuie ținut minute".

ADVERTISING

B92: "Topola este eliminată din Europa după unul dintre cele mai nebune meciuri din istoria fotbalului! Meciul de la Senta va fi ținut minte pentru o mare perioadă de timp și se va vorbi despre el din mai multe motive. În pofida faptului că a avut doar trei rezerve, FCSB a reușit să o elimine pe Topola din Europa".

Spotske: "Un meci cum nu ai mai văzut vreodată! Toți cei care au apucat să vadă meciul din turul 2 preliminar nu regretă nicio secundă! S-a întâmplat un adevărat clasic! Un meci cu 12 goluri în 120 de minute. Ireal!"

ADVERTISING

SRF: "Eroii tragici de la Backa Topola! Au marcat de 6 ori, de două ori au egalat în 9 oameni și au părăsit Europa! Un asemenea meci este rar la nivel european!"

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Europa League după ce a trecut la loviturile de departajare de Backa Topola. Scorul în primele 90 de minute a fost 4-4, apoi după prelungiri s-a făcut 6-6. La penaltiuri, Ducan a salvat penaltiul care a dus-o pe FCSB în turul 3.

Săptămâna viitoare, FCSB va întâlni formația Slovan Liberec din Cehia în turul 3.

ADVERTISING

FCSB are însă mari probleme de lot. La meciul cu Topola a avut doar 3 rezerve pe bancă, iar acum s-a accidentat și Florinel Coman.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇