Renunță Simona Halep la boicot? Anunțul făcut de sportiva noastră după decizia ITF

Renunță Simona Halep la boicot? Anunțul făcut de sportiva noastră după decizia ITF

Simona Halep se gândește să renunțe să mai boicoteze meciurile din Fed Cup, după ce competiția a fost redenumită în Billie Jean King Cup de Federația Internațională de Tenis.

În urmă cu un an, când ITF a schimbat sistemul competițional, Simona a anunțat că nu va mai juca în Fed Cup, deoarece nu se mai regăsește în această competiție.

"În cazul în care Fed Cup se schimbă, gata, eu nu mai joc! Îmi place formatul de acum. Dacă îl vor schimbă va fi dificil deoarece Fed Cup înseamnă să joci acasă și în deplasare", a declarat Simona în urmă cu un an.

ADVERTISING

Totuși, modificarea făcută de ITF a determinat-o pe Simona să își schimbe părerea și sportiva noastră lasă să se înțeleagă că va evolua în continuare în această competiție.

"Felicitări pentru creația Billie Jean King Cup! Este un eveniment atât de special și sunt foarte fericită să aud că avem un viitor luminos", a transmis Simona Halep într-un mesaj pe Twitter.

Pe Simona Halep a deranjat-o faptul că fosta competiție Fed Cup a fost reorganizată și va avea loc sub forma unui turneu final la Budapesta. Simona spunea că fără spectatori meciurile din această competiție nu mai au farmec, întrucât ei reușesc să ridice nivelul jucătoarelor.

ADVERTISING

Totuși, Simona pare că este dispusă să se răzgândească și o putem vedea pe teren în play-off-ul cu Italia, programat pe 5 și 6 februarie 2021. Dacă ne vom califica, vom ajunge la turneul final de la Budapesta.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!