Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin și momentul plecării de la Genoa: "A intrat pe lista lor"

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin și momentul plecării de la Genoa: "A intrat pe lista lor"

Presa din Italia a făcut, miercuri, un anunț despre transferul lui Radu Drăgușin.

După interesul lui Newcastle și al celor de la AS Roma, Radu Drăgușin a intrat pe lista lui AC Milan. „Diavolii” sunt interesați de transferul fotbalistului român, care impresionează cu prestațiile sale din tricoul „Grifonilor” de la Genoa.

AC Milan vrea să-l transfere pe Radu Drăgușin în ianuarie. Jurnaliștii italieni nu anunță suma pusă la bătaie de milanezi, însă susțin că e greu ca Genoa să se despartă de el în timpul sezonului actual. Cel mai probabil, un transfer al lui Radu Drăgușin la o altă echipă va avea loc în vara lui 2024.

ADVERTISING

"Fostul fotbalist de la Juventus, Radu Drăgușin, fundaș central în naționala României, se află în vizorul unui club mare din Serie A, AC Milan. "Rossonerii" vor să se concentreze pe transferul său în ianuari 2024, dar pare greu de crezut că Genoa va fi de acord să se despartă de Drăgușin în acest sezon. Radu Drăgușin este considerat un fotbalist esențial de Gilardino pentru salvarea de la retrogradare", scrie site-ul tuttojuve.com.

Radu Drăgușin a strâns 11 meciuri (990 de minute) în toate competițiile sezonului la Genoa, timp în care a pasat decisiv o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!