Fotbalist român, pe lista lui Newcastle alături de Radu Drăgușin: Alegere-surpriză a englezilor

Fotbalist român, pe lista lui Newcastle alături de Radu Drăgușin: Alegere-surpriză a englezilor

Newcastle United, echipă din Premier League, are pe lista de transferuri încă un fotbalist român, în afara lui Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central de la Genoa.

Presa din Spania a aflat că Răzvan Marin (27 de ani), jucătorul italienilor de la Empoli, este una dintre variantele pe care Newcastle le are pentru înlocuirea lui Sandro Tonali (23 de ani), fotbalist care a primit o suspendare de 10 luni pentru implicarea în scandalul fotbaliștilor-pariori din Italia.

"Românul de 27 de ani joacă în Italia și poate fi o opțiune abordabilă. Cu o cotă de piață de 5 milioane de euro, Răzvan Marin are performanțe bune. Șefii lui Newcastle vor trebui să ia o decizie important în privința înlocuitorului lui Tonali", scrie sursa citată.

ADVERTISING

Kalvin Phlips (Manchester City), Mathias Jensen (Brentford) și Cristian Eriksen (Manchester United) sunt pe lista de lui Newcastle, alături de Răzvan Marin.

Răzvan Marin a jucat nouă meciuri (615 minute) în toate competițiile sezonului la Empoli, fără gol sau pasă de gol în cont.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!